Se on muuten hieno aromi, kun jää muutama peuranpää paketis postin lämpösiin tiloihin viikonlopun yli.

Kallotöitä tehty, pienin tällä hetkellä valmis lienee metso, isommas pääs hirvee ja hevosta, ylämaankarjaa ei vielä ihan valmiina ole. Jonossa myös 16-piikkinen hirvenpää. Kettua, mäyrää, ja paljon muuta. Myös kelloiksi tehny teemalla, kolmeen kelloon laitettu ketun tai lampaan leukaluut ja yhteen kellotaulun alle ketunpää valolla. Kolmes kellos "poltettu" puinen levy, yks on ostotaustalla vain tuunattu. Hienoja.

Jonoshan noita päitä ois tehtäväksi nyt enemmän kun tilauksia, tilausjonos nyt yks. Ehtiiskö tehä varastoon oikeen?

 

Meillä on täälä myös jouluiset harrastukset.

Kummisetä lasketteli katolta alas, komiasti virkkuukoukku-asennos perse edellä kintut pystys, pomppas maasta persiiltään uudesta ilmaan ja seuraavaks ku ehti mennä havaintoo aivoille asti se makaskin kylellään kyynärpäähän nojaillen kynnyksen edessä ku alusvaatamalli. No, kuinkaa ei käyny, vaikka katolta tuli samaa kyytia meidän muiden (3hlö alhaalla) päälle lastulevy ja muutama lankku. Pikkupipejä vain.

Minä sensijaan laskettelin vintinportaita pitkin, ja harrastin rekiajelua ilman rekeä ja varusteita sisätiloissa vuohella. Eli roikuin kaulas kiinni pitkin navettaa. Piti siirtää se, mut vuohi oli eri mieltä. (Vaan siirretyksi tuli.)

 

Britit on kauhuissaan poronlihan syömisen takia. Mitähän mahtaasivat sanoa, jos kuulisivat että oon hakemas välipäivinä Petterin sukulaisten päitä tänne ja teen niistä valaisimia.

 

Morris ei enää jännitä ratsastukses. No, viimekerralla ei jännittäny. Sillä on nyt jo ravattuki selästä, liinas. G:llä ei, kun siltä oli, ylläri, kolme kenkää irti, enkä kerenny laittaa alle niin jäis vapaalle sitten. G:llä on nyt käytös waterford-kuolain. Sille kun ei passaa suora, ei tavan nivel, kolmipala jo paree mut venkoilee silläkin. Tuo 5-palanen on ihan perfect. Ei vispaa päällään eikä mitään. Ei vaan löydy ravikuolaimena tuota, niin otetaan D-renkailla ajoon.