Tänään ajoin Pullan ja otin Prinssin peräponiksi, naru käteen, ei kärryihin tällä kertaa. Takasin tullessa oli ponny niin höyrypää että jouduin loppujenlopuksi laitamaan narun suusta.. Ei yksinkertasesti enää jakanu pitää kiinni muuten.. Oisko hoksannu että edellä ravaaminen on oikein? Jatkossa noin tehdessä pitää laittaa päävehkeet, delta ja naru.
Auto on kakkelina, ja huomenna pitääs päästä starttiin.. Juukelis puukelis. Toissapäivänä ajon jälkee paasas höyryä konepellin alta ja hais. Sylarin syyksi laitettiin, se vaihdettiin eilen, vaan sama jatkui tänään. Sielä on johnakin letkussa reikä, ruuttaa sieltä nesteitä hienolla suihkulla ylöspäin. Jos naapurin setä ei saa sitä kuntoon ni pakko lainailla autoo.. On laina-auto tiedossa.. Oikeesti, on.
Kännykkäkin on kakkelina. Nyt siskon vanha känny käytös, oma lähtee keskiselle takuuhin täs joku kerta ku sinnepäi mennään. Ihme että meni takuuaikana paskaksi. Se on niitä läppäpuhelimia, toimii ihan ok jos läppää vaan vähän raottaa, mutta jos avaa nii pamahtaa näyttö vaaleensiniseks.. Ja siinähän se site on..
Porakaivoa tehtiin eilen 115 metriä, vai kuinkahan paljo se ny oli.. Jotai sellasta. Tänään sinne 170 metriin ja kai nuo ny laittaa ne putketki sitten maahan, ettei se jää huomiselle.. Eipä noista tiiä..