Ny on saatu aitaseiväs nenään, astottu naulaan ja lyöty kunnolla vasaralla sormille. Eli peukalo mustelmalla ja etusormess semmone niinku rakko mutta täynnä verta, semmone kova veripatti. Uujea. No, ei paljo häiritte. Alkuun toki jokane telomine tuntu, muttei kovin kauaa.
Tosin on välillä vähän väsy, hermo kireellä, kerran  skitsahatanu ruokapöydäs.. Täs.. Lauantaina. Jäi kaikilla syömättä sillon, vaikka ite vaa kilahdin ja lähdin pois, olisivat syöneet vaa. Pääasiahan on ettei elukoille oo vihaane, immeiset ymmärtäkööt. No, mitäs aukoi päätään.
En oo ainut kyllä, mammahan keskiviikkona (?) uhkas nostaa "ammattimiehen" hirteen ja huus  jotain "..korjata ammattimiesten jäljiltä, ammattimiestä oo nähnykkää!" Ehh.. Silloinkin korjattiin ko ammattilaasen jäliltä tuos levyjä ku oli päi ****** laitettu, ja se tuli siihe sanomaan kuinka se oli aatellu. Miä se aattelee, ku meidän taloa rempataan ja sille on sanottu kuinka pitää tulla, tekis nii eikä niinku ite aatteloo. Aatelkoon kotonaan jos akkansa antaa tehä nii urpoja ratkaasuja.
Huomenna ei tuu "ammattimiehiä", oman porukan työpäivä. Hermolepoa.
Eikä enää edes tule kun tuo joka tekee vanhan eteisen ja sitte firma joka tekee viimesen 45 neliön rempan.
Ite saa laitella vielä seiniä, laminaatteja ja muuta pientä.

Ite ulkorakennuksilla töitä tekes, niinku kotona, entrausta vielä.
Seeprapeipoilla on ainakin 1 tipu, toivonmukaan pysyy hengissä ja kasvaa oikein hienoksi. 6 munaa vielä ehjänä, 3 tipupesäs ja 4 nuoremman parin jyväkuppiin tehdys pesäs, saah nähä tuleeko niistä mitään.. Pikku-Reiska on kyllä urpon näköne tirppa ku luuraa sieltä jyväkuppi-pesästä ku niitä kattelee.

Jaa-a. Pellit kii (takan), kissit sisään, ja nuggumaan. Kai.