Poikien (hevot siis) ratojen vallotukset menee hiukka myöhälle kaiken erinääsen takia. Keväällä oli itellä toi polvi muusina, ja nyt heinäkuulla tuskin ehin ees haaveilla ajamisesta. Olkoot laitumella, katotaan loppuvuodesta tai joskus niitä kokeita.

Midnight oililla alavudella hommissa 2 yötä viikossa. Tosi kiva paikka. Ja tosi kiva porukka töis. Tykkään. Jäätelöä en enää aja, mutta tuon yökerhon lisäksi footbalance-asiantuntijana (mikä asiantuntija, yhtä paljo kaiketi muut myyjät tietää asiasta ko minä?) tuurin nahkapaikassa. Mukavalta hommalta näin koulutuspäivän päälle vaikuttaa. Huomenna alkaas, sielä ma-la eli 6pv viikos. + nyt eka sunnuntai. Että joo, tuleeha tuos tunteja viikolle yli 50. Mutta se on vain yks kuukausi! Menee vaikka päällään seisten, eikö?

Suunnitelmia alkaa olla suuntaan jos toiseen. Mutta työrintamalla menee hyvin, noiden lisäksi toki vielä r-kioskilla kirjoilla, mutta enhän mä nyt herranjumala kerkiä sinne ennen elokuuta! (päässy ois taas tuuraileen, mut ko ei vaan.. ei vaan ehi..) Lisäksi ois päässy tangoille jonnekki kahvilaan. Noh, keikkahommahan se ois vaan ollu, ettei sinänsä paha sanoa ettei nyt ehi millään kun on tullu niin paljon muuta. Noistakin kahteen päässy ilman haastattelua ja muuta!

Tuossa mietin, että kun tuntuu saavan työtä ku vaa hakee, pitääskö mun ruveta vaikka pressaehdokkaaksi, tai edsukuntaan, nostamaan tiliä hetkeksi? 

Elikkäs heinäkuulla tuskin tulee päivityksiä, mutta enhän mä muutenkaa oo ahkerasti päivitelly! Elokuus sitten.