Pojat sai matokuurit viimeviikolla. Jotaki oikeen parempaaki matolääkettä, hinnaltaan ainakin. Helppo oli antaa, oli niin kapoonen se ruisku. Hyvähyvä. Hassua se tavara, läpikuultavaa möhmättiä. No, onpa sekin tehty taas. Pitää hakee raveista klinikalta uus satsi niitäki tuubeja.

G vaihtaa karvaa urakalla. Iha häiskän väristä paljastuu. Sillä on ainaki 2 kertaa pidee karva kun Morriksella! Liekö tuo sitä orlovin sukuhaaran perintöä? Morriskin vaihtaa harmaammaksi kesäksi näköjään, muttei kyllä pudota niin rutosti karvaa kun G. Tosin, morriksen karva onkin muutneki melkeen kesäkarvan pitusta vain.

Huomenna haetaan vielä 5 pyöröpaalta esikuivaa heinää. Rattorilla prumprum 45km suuntaansa.

 

Viikko alkoi töiden puolesta lupaavasti. Olen siis Itellalla tuuramas nyt myös arkena varhaasjakelussa. Pääsin sanomaan pomolle "kun jotain kerran tehään, niin tehään se sitten kunnolla."  Eipä sekää muuta ku naureskellu sitte.

Vedin siis firman auton ojaan, niin ettei noussu kuormurillakaan, vaan piti tilata kunnon hinuri. Auto ihan perus hlöauto, ei paku ees.Toine takarengas, tienpuolene, jonku 15cm ilmas, että oliha se aika kallellaan ojaanpäin. Kumminkin tienpuolen renkaat molemmat melkeen tiellä, eli sivusuunnas kenos. Ja tämä jo vähän ennen kuutta aamulla.

Oli siis myös turha toivo kuvitella avaavansa kuskin ovee, koska postin autoos kuskihan on oikialla puolen, ja omalle puolen ojaan heitin luonnollisesti. Piti kiivetä "apukuskin" puolelta, postien paikalta. siirtää ne veke ja silleen.

Ketään ei kuulemma ole Alavuden postilla tarvinu hinausautolla ojasta vetää ennen. Eli olen ko. postin paras ojaanheittäjä? Enkö ansaattisi jonku bonuksen tai pullon tuosta? Pitääskö mennä huomenna bossille ehottaan??  Hehe..

Auto täysin ok, ite sain osumaa vähän polviin ja tuoho muutenki huonompaan, oikiaan olkaan + kyynärpäähän ja niskat tykkäs paskaa. Mutta hevosten linimentit on pro, tänää enää pientä oireilua polvissa ja kädessä hiukan enemmän, mutta työt pystyy tekeen.