...eikä ne kaikki miehetkää ehkä niin kusipäitä oo, tuuppaa vaa hermo välillä menemään.
viikonloppuna sain Pullan ajeluun kilpurit. Saa kevyilläkin kärryillä välillä. Puuaisat, ja maalasin uusiksi, oranssiksi. Ne mun kisavärithä muuttuu oranssi-viininpunaseksi. Iltaravien väriä?
Mansikat alkaa kypsyä kans. Nam.
Jopa saanu alotettua hölkkälenkit 10v tauon jälkeen. Kunto on kauhian huono. 4km tänään, kävelyä ja hölkkää, parilla spurtilla. Ei muuta ku pollejen kans lenkillä pätkiä hölkkäämään itekkin, kyl se tästä pikkuhiljaa. Paljo montee keventäen. (koskaha lopahtaa into?)
Alkuviikko sinänsä kauhia. Maanantaina kunnon migreeni iski 2h enne töden loppumista. Meteliä, elintarvikkeiden pakkaamista, olo semmonen että justiin oksentaa tai jotain. Kauhia. Kiva ajella 50km kotiin. Erityisesti hidasteet oli mukavia.
Tänään ei homma ottanu sujuakseen, mutta muuten ihan ok. Buranalla pärjäs. Saa nähä huomisen, typiste on kiva, mutta voipi kipeyttää jonki verra. Ei siinä tosin kauaa hommia riitä.
Poni vittumaisella päällä. Sain melkeen etujalat kenkään sille. Sitä hommaa jatkan huomenna.
Paljo on muistettavaa ja selvitettävää huomisellekkin, mut eikö se tästä, ku nyt näin ok fiilis. Koko päivän kuitenki vituttanu ku pientä apinaa. Jos ny apinoita vituttaa.