Viikonloppu takana. Mökillä ihan järjetöntä, kuten yleensä. Minä+sisko+kaveri, osan aikaa poikkiskin. Ajelutettiin perjantaina kaverin uutta mieslöytöä (ei edes harkinnassa) ympäri järvee kolmisen tuntia. Vahdattiin ikkunasta kun ohi ajoi muttei perille asti neuvottu. Hauskaa oli. Yöllä 1-4 välillä siis tämä.
Leffoja katottiin pari kannettavalla, mitäs me spartalaiset on hyvä leffa. Kun ei oo noita kaikkia tuon tyylisiä vahdannu jne. Tahtoo siitä yhestä iiison julisteen seinälle.. Tekeekö joku jossain toiselle kuvista isoja julisteita? Niitä kangassysteemejä?
Pääasia että oli kivaa ja kaik meni iha hyvin. Uimaskin käytiin järves. Kylmää vettä, kylmää...

Muusa-vuohta kävi ell kattomas tänään, kun on jo varmasti ollu tiineeenä koko tiineysajan jos edes on tiine. Vaikka ois samana päivänä astuttu ku haettiin ni ois nyt täynä päivät.. Maha on iso, ja välillä pullottaa vasemmalle, toiste oikeelle, mut enempiä liikettä ei näy. Ell ei ollu varma tunsiko sikiön kokeilemalla, vai oliko keties jotain.. Piikin anto, pitääs keskiviikkoon mennes alkaa jotai tapahtua jos on tiine, jos ei ole ni ei sitte mitää.