Pojat pääs tänään lenkille. Virtaa kun pienes kyläs ja ydinpommis. Ja G ol se ydinpommi. Jotku sanoo, että ajaa varsoja niin, että antaa ravata minkä tahtovat. Ketut! Pakko himmailla vähän! Nuohan ravais vaikka kuuhun asti, etenki G. Muutenki käyttäytyy ku pahaane ravuri lenkille lähties, steppaa ja konhottaa käynnin, ravin ja peitsin sekaasta askelta jos ei saa ravata.

Kilometrejä yhteensä 5, ravaten ehkä reilu 2. Eikä ees tullu hiki pojille. G suorastaan lentää raviaskelillaan, heittää Morriksen hölkästä ohi noin vaan, ja kisaviettiä löytyy, energiaa vaikka muille jakaa, mutta silti on ihan kiltisti. Autoja pelkää vieläkin. Yks normiauto ohitti, kyllä G suurinpiirtein nahoissaan pysyy Morriksen takana. Bussi sen sijaan sai molemmat varsat tekemään väkisin uukkarin, kuski onneksi fiksu, ja tiehaara ihan lähellä johan itte käytiin kääntymäs että pääs bussi ohi.

Paksut fleecet päälle lenkin jälkeen, vaikka ihan minimaalista kosteutta oli vaan kainalois pojilla. Tarhaan kumminki takasin näin hienona päivänä. Liki 10 astetta plussalla.

Mätsäreitä oon kattellu ja harkinnu virallisia näyttelyitä. Mikää expertti en nois varsanäyttelyis ole, mut varmaan syksyllä mennään sjoelle. Eihä useempiin virallisiin ees pääse, kun yksiin varsanäyttelyihin ja valtakunnallisiin, joka lienee Mikkelis, jonne on matkaa huitsin paljon.