Pojathan on meillä yhdessä iiisossa karsinassa, joka on jaettu sillälailla siirrettävällä väliseinällä. Eli molemmille on likimain normikoon ison pollen karsina. (vähän pienemmät, mutta tuon kokosille isot) Varsomiskarsina siis jaettu näin, kuten ny yleesä.

Näinpä. G, tai Morris, epäilen kyllä G:tä osaa avata karsinan väliseinän. Ottaa irti siis. No, samapa tuo kumpi, jos toinen osaa, oppii toinenkin hyvin pian.

Aamulla talliin mennessä varsat kattoo päälle "huomenta, tulit sitte! Kato ku o meillä ollu kivaa, eiks oo makeeta! Missäs ne aamurehut on??" ilmeellä.

Molemmat samas tilas. Hikisiäkin. Rehuastiat, jotka on kiinni seinällä, ei ollutkaan enää seinillä. Ehjinä sentään. Väliseinä makas kuivikkeiden seassa. Yks lankku oli vaan irrotettu siitä, muuten ehjänä. Pojilla oli ollu bileet. Onneksi ei kauhiaa siivoa, mitä ny vähän normia enemmän, ei paljo. Ja ennenkaikkea varsat ehjänä.

Saivat sitten kuivatella jonkin aikaa sisällä karsinoissaan enneko pääsi pihalle. Fiksusti silti käyttäytyi, ei siinä mitään.

Nyt on sävelletty väliseinä niin, ettei pitääsi enää noiden saada sitä mitenkään irti, auki eikä rikkikään ihan noin vain. Rikkoa eivät tosin oo yrittäneetkään.

Vaihteluahan se tämäkin on.