Töistä suht kiiruulla kotia. Mätsäreihin lähtö välittömästi. Kamat autoon ja koput kuntoon. Pulla meni nätisti koppiin, vaan pikkuherra ei mennytkään mamman perässä. Eikä edellä, ei vierellä, ei vedettyän eikä työnnettynä. Kun laittoi liinan takaa, istui sen yli. Loppujenlopuksi asetelma oli; Pulla kopin ulkopuolella kiinni. Kummisetä kiskoo Morrista koppiin narulla, minä kiskon liinalla ja työnnän. Morris on melkein kopissa kun pulla ottaa pitkät, narun päähähn jää vaan risa riimu.

Morris saatiin koppiin ja kiinni, jäi ihan rauhassa seisomaan sitten. Pulla oli juossut tarhaan, ja onneksi oli varariimu kotona. Hakemaan tamma j se koppiin ja menoksi.

Näytelypaikalla Morris meni jo omatoimisesti, nätisti koppiin, kuten kuuluu. Totes kai ettei se oo vaarallista. Yhteensä kolme kertaa meni hienosti koppiin, eli lopun iltaa. Jatkossa varmaan halpompi lastattava.

Morris ei sijoittunut varsaluokassa (0-3v) mutta sai ihan kivat pisteet, 37. Kumminkin eka kerta kun jätkä poissa kotoa, ympärillä vieraita ihmisiä ja hevosia vieraassa paikassa. Nätisti seisoi, käveli ja ravasi.

Pulla ei seissytkään ihan niin nätisti. Tarpeeksi kumminkin, ja liikkuminenhan siltä sujuu. 42 pisteellä luokkansa toiseksi. Hienoa.

 

Huomenna ponin ja ohjastajan kans seinäjoelle monte-hiitille. Nyt pitääs nukkua jo.

Ps: Pulla veti montehiitin 2400m 1.26! Ekan tonnin jotain 1.22 pintaan. Sekkikin oli ihan liika löysä, käytännös sama jos ei olisi ollu. Tuo on joku mammuttipituus-sekki.. Vielä ei oo raippaa ollunna lenkillä kertaakaan. On jopa sen verran rauhallinen, että kesken lenkin voi nousta selästä ja pääsee vielä takaasinki kyytiin. (Piti "rauhottaa" yks kyykärmes  kesken lenkin.)