Olihan taas mielenkiintonen lenkki tänään hevosilla.
Pihatie päästiin, ei paljo pitemmälle, kun Unto the hukkapätkä vetää ohi. Eli pääsi koira karkuun, ja tuohan ei kiinni anna. Jollain ilveellä kumminki seuras/kulki hevosten mukana irti pihlajamäenperän tielle, jossa autiotalon kohas saatiin kiinni. Tätä ennen toki hevosten alkukäynnit jäi kovin lyhyeksi ennen reipasta ravia, Morris innostu kisaamaan Unton kans niin että Mari roikku ohjis liki takaraivo maanties, eikä vauhti juuri hidastunu. G honas lähtiä kiihyttää hitaammin, veti herneet ku ei saanu Morrista kii 3 sekas ja veti komiaa pomppulaukkaa, potkimatta mut takaset tasajalkaa.
No, koira oli kiinni kädes pannasta, G suupielestä toises ja matkaa jotiin TARPEEKS.
G:n toinen ohja koiralle talutusnaruksi, toisella G ite Morriksen perähevoksi ja mä istun G:n kärryillä vaan se koira-naru kädes, ku Mari ajo kotiopäin. Hiemanko orpo olo muute! Etenki ku Morris edellee painamas ku höyryjuna..
Loppu hyvin kaik hyvin. Vaihtelu virkistää.
Päivän ratsutuksetki suju huippuhyvin. Molemmilla vähän käännöstä, pohkeen kokeilua, pysäytyksiä ja käyntiin lähtemisiä.
 
Halloween viime viikonloppuna sujuki hianosti. Uutena elämyksenä sakille oli kaikille varattu paahdettu, suklaalla kuorrutettu skorpioni, Aito. Maistu lähinnä se tumma suklaa, muuten vähä niinko keksi. Suklaakeksi.

Hassua sinänsä.

Järestään jokasen mökillä olleen, pe-la lähteneen, auto piti enemmän tai vähemmä häröä ääntä lähties. Kaikkien autos luistaa remmi, vai?? Ei kyllä oo ainakaa pahin, todella pahaa ääntä pitäny auto sittemmi oikutellu, ei enne eikä jälkee mitää tuollasta.
Sakset, joita käytin ensin vessalla, sitten mökin vieres, jonka jälkeen menin suoraa mökkiin ja huomasin kadottaneeni sakset, ei löytyneet alueelta jolla olin edellisen käytön jälkeen kulkenu. Ne löyty vessan edestä (jossa en ollu käyny vipan käytön ja hukkumisen huomaamisen välillä). Jääneet jonku kengänpohjaan kii ja kulkeutuneet? Not?
Ennen sielä kuulunut musiikkia pikkumökkiin isosta mökistä. Kaikkien nukkuessa isos mökis täydes musiikittomas tilas. Eli mistä se musiikki tuli? Miksei isoon mökkiin kukaa kuullu?
Myös ison mökin kuistilla on joku kävelly raskain askelin saappailla ees taas. Ketään ei nähty. Ei ikkunoista, ei ovista, ja piiloonkaa siinä ei pääse. Valikoiva näkö sillosilla mökkeilijöillä?
 
Siinäpä viimeajoilta, heipat.