G ontui maanantaina tosta takasta melko reippaasti. Varmuudeksi nappasin kengän pois. Oli hyvä loppuviikosta. Nakattiin kaverin kaa puuttuvat kengät alle sitten. Tänään kävin ajamas molemmilla 5½km lenkin. Eikä ollu kummallakaan ees väsy lenkin jälkeen. Mistä noi repii kuntonsa? Hyvin meni, molemmilla hyvä ravi eikä G:n takanen oireillu mitenkään. Joku pikkuvika oli, laitumella riehues kenties vähä lipsunu? tai jotain. Tai astonu isomman kiven päälle? Laitumellaki jokunen murikka noussu kesän aikana näköjään pintaan.

Osa uusista chileistä itää jo. Numexia, goattia, malaguetaa ja pimentaa pinnas. osa oliki sitte huomattavan hitaasti itäviä lajikkeita, niitä saa odotella jonkin aikaa.

Osti honkkarista jotaki hyviä ottalamppuja. Oikeesti hyviä. Niillä on hieno valaasta kalkunmunat läpi. Näkee nimittäin hyvin, kun ettii oikeen kohan valolle ja nakuttaa vähän munankuorta, alkaa sisällä semmone myllerrys. Hehehe, pikkutiput. 5 munaa ja kaikis joku pieni terroristi sisällä.

Halloween mökillä marraskuun eka vklp. Jos ny ei lunta tuu, paljoo ainakaa.. Voipi olla kylymä muute. Jotakin tuotteita tilannu jo sinne. Halloween perusteema, chili sivuteema. Siitä voipi päätellä tilausta. Tosin tuorepalkoja ei nyt viä ole, nagaa tulee jos omat kypsyy. Tai jostaki saa ostettua. Suunnitelmantynkää vähän on, mut ei mitää akuuttia vielä, aikaa on yli kuukaus kumminkin.