Huoh. Pullan masu on ISO. Koitan saada kuvaa tänne johnain vaihees. Kameralla on jo, mut kamera hoikistaa sitä jostain syystä.. Näyttää hoikemmalta kuvissa. Ainaki kameran pikkunäytöllä.
Peippovauvat on käsinruokinnas, ja aikuusilla on uus häkki käytössään. Hyvin menee. Ja ihan olosuhteiden pakosta ovat käsinruokinnassa, että siitä ei tartte alkaa nipottamaan. Kun on näitä lintujen käsinruokintaa ehdottomasti vastustaviakin naamoja. Siinä ei ole mitään häikkää jos sen osaa, nimin erilaisia lintuja jo pian 20v käsinruokkinut. Hyvin tuloksin.
Pe-la yö töissä, edllinen yö huonosti nukuttuna, aamulla aamutalli ja peippojen ruokinta, 2h unta, peipot, ja sekalasta pitkin päivää. Pollejen sisäänoton ja peippojen ties monennenko ruokinnan jälkeen 3h torkut, ja taas vaaveille ruokaa. Ruokintaväli 2-4h, yötauko pidempi. Väsy? Ei oikestaan.
Reidessä kunnon mustelma. Töistä. Kurkottelin pakkausrobotilla, astoin robopöydän (tukevampi ku tukeva) alarakenteelle, jonka päällä kyl usein kurkotellaan pöytää tyhjätes. Lipsahti jalka siitä, toinen reisi suoraa robon runkoon sen pudotuksen aikana. On kipiä.
Su-ma yöksi taas. Sit ma-aamulla jatkuu ateriatehtaan puolella, ei salaateis.
Onneks on sisko hoitaas peipposkakaroita.. Sen aikaa ku oon töis.
Taas ruokkimaan vaavit..