G kokeili tänään taas kävellä vähän kärryt perässä. Tai poitsu kai aikoi olla liikkumatta. Siinä seisoi kun tatti käytävällä, ei maanittelemalla eikä kauroilla minnekkään. Eikä odottelemalla.

Laitoin sitten riimun takasi kaulan ympärille, laitoon ketjut kiinni molemmin puolin ja nakkasin talutusnarun kaulalle. Toinen naru mukaan ja tarhalle. Kummasti rupes G liikkumaan kun oli Morris mukana toisessa kädessä. Todella hienosti, ei jäkittänyt yhtään, tehtiin mutkia ja ympyröitä molempiin suuntiin ja kaikkee. Että varmasti mutkitellessa huomas kärryt selkeesti. Mutta oli niinkun kuuluukin, käveli rauhassa ja totteli hienosti.

Oon niin ovela! Konstilla tai toisella, ja kiltillä sellasella, saatiin tuokin liikkumaan ne kärryt perässä. Sinne minne haluan, sitä vauhtia ja niin pitkään kun haluan. Oon paras! Kyllä se siitä tuonkin kans alkaa sujua tosi mallikkaasti. Kärryjen laitostahan tuo ei ole tokan kärryjen laitto harjotuksen jälkeen piitannut yhtään mitään. Liikkuminenkin alkaa sujua jo niiden kans.. Hih. Varsojen kans pitää olla ovela.