Poitsulle ei viäläkää nimiä, pöhhhöh. Onkoha ne paperit ees löytäny perille. Eipä ne tosin oo aiva kahta viikkoa ollunna ees sielä, mut... Jos ny hippokseskaa ei oo parempaa tekemistä ku keksiä uusia nimiä jo nimetyille varsoille, ni luulis oleva tuonki käsittelyyn aikaa. Tahtoo tiätää onko hyväksytty eka, toka vai vasta neljäs vai yhtikäs mitään.

Onko iha normaalia pariviikkosen kakaran käytöstä hyppiä pystyy emäänsä vasten ja monottaa ihan.. paljon.. Potkii mammaa, hyppii pystyyn vasten, yrittää saada muutenki väistämään.. Pomokakara.

Tarhaanki osataan mennä jo helposti portista ja tulla poiskin. Ja sielä vedetää sellasta rallia.. Onneks on iso tarha niin ei tartte niide aitojen yli mennä.. Voimaa on joka päivä enemmän, ei tuota pian pitele helposti ilman riimua.. Tuntuu että tuo kasvaa hurjaa vauhtia, vaikkei se ny paljo isompi voi olla vielä.. Mutta alkupäivinä se mahtu Pullan mahan ali iha lonkan eestä ku vähä sukelsi, nyt ei mahu enää. Syö kyllä rehuja reippaasti kunhan saa syödä omasta sangosta, ja musta sanko ei oo kiva, oranssi on paljo kivempi.

Valkoosta karvaa ikäänku ois jo vähä enemmän simmuje ympärillä ja takasten sisäsivuus.