Pullasta pistin pari hyvää ratsastelukuvaa sukupostiin menemään..(ne tulee sinne näkyviin ensvuonna joskus, js tulee) Ostin sille uuden riimunkin, edellinen kun oli kokoa full, eli hiukka isohko. Ny on cob, ja kirkasvärinen, sopii tuolle yllättävän hyvin tuomonen "räikee" riimu.. Pitääsköhä ponnylle samanlaanen... Seki kyl tarttis uuden riimun, mut sellasta ei toisaalta oo keksitty mikä tuolla kestääs..
Hyvä puoli (ainut..) äärettömän ahnees ponis on, että matolääke on helppo antaa. Ruuan seas menee, ja jos ruiskulla antaa pitää varoo ettei se niele koko ruiskua ja sitä pitelevää kättä.. Huonona voi mainita mm aitojen kestävyyden, jos pää mahtuu edes melkein jostain raosta läpi, menee koko elikko..

BTW; lapinlahti huom.  :D Mein ponny on opettanu Pullan avaamaan noi "perus tarhanportit", eli sivuun vedettävät lankut.. Meillä oli käytössä hetken sellanen, nyt taas ei ole, eikä tulekaan enää.. Onneks sähkölankakahvoja eivät osaa avata. Poni on tosin sitäki yrittäny, mut hilppas huulet lankaan ku nappas kahvan suuhun, ei oo tainnu toiste kokeella..

Ensviikolla töissä iltavuoroa. Alkaa kai olla ylitöitäkin pikkuhiljaa, mm perjantaina jään illan jälkeen yöksi, ja
sit päivällä tuodaan heinäkuorma.. Hehe.
Pikkuvuohet sai olla irti tänään hetken. On ne lutusia. Seuras peräs, ei hevonpaskakuorman mun kans tunkiolla ja haki heinää samalla ladosta.