Saapi nähä. Mitä mistäki ny tulee. Heinää tehty vähän, projektia suuntaan ja toiseen. Traikku ekaa kertaa vuokralla, toivonmukaa on yhtä super kunnos takasi tulles.

Piilarit hommattu ja uudet silmälasit tilattu, ja kaupanpäällisinä niihi aurinkolasit (se nissen). Näkötarkki sano että liki samana pysyny näkö.

Risteilylle ollaan menossa 21-22.8. Sovittu joku aika sitte jo. Ja ny alavus meinaa järkätä mätsärit just 22.8 ku oon kooooko päivän pois! eikääää! En tykkää.. En yhtään.. Pitääkö sitte lähtee valtakunnallisii heinäkuun lopus mikkeliin? tai edeltävänä viikonloppuna ylivieskaan? No, joka tapaukses tulee kiva risteelyreissu. Muahahaaa..

Huoneen nurkas lisäksi kököttää ny pienen pieni hautomakone. Likimain 20 munan, riippuu ny vähä kenen persiistä ne on.. Ekat 5 laitoon jo haudottavaksi ku sain asetukset stemmaamaan.  (sinimuna araucana ja iso kotchi..)

Huomenna koekäyttöön savustuspönttö. Lohta. Näin eka kokeeluna.

Voihh, pää kipiä. pitänee mennä syömään, siitä johtuu, ku ei oo ny syöny mitää oikeeta (ees melkeen) ruokaa taas tänää. Eikä eilen.  ja huomenna töihin, sitten 1 "vapaa" ja taas uus viikko.

Koskaha sitä alkaas varsoilla ajaa taas? elokuus joskus? ja muutenki reenata, näyttisjutut ja kaikki. ja koska kenkään? Pitääköhä laittaa jo talveksi hokit jos meinaa ajaa tuos tiellä?? Eli sit pitääs syksyllä laittaa kesäkenkää hetkeksi ees että ehtii tottua painoihin ennen hokkejaki.. Vaiko vasta ens syksynä..? Baah.