Pojat kengitettiin keskiviikkona. Tuttu kävi kenkäämäs. Pojat oli oikeen mainiosti, G yllätti käytöksellään. Pikkuhiljaa sekin oppii tuon homman systeemin. Nojaa kyllä helposti takasia kengittäes... Nojaa niin että kun kengittäjä päästää kintusta, meinaa koko koni mennä nurin.. Ehh.. Seuraavan kenkäyksen kestänee taas omaki polvi, nyt en viä riskeerannu.

Tänään ajettu. G oli vähä väkinääsen olonen, ei kule enää vinos muttei täysin "mahu kaikki jalat alle" nyt vielä. Kovasti kasvussa. Vieläkin (takaa jotain 165? edestä selkeesti matalee). Morris oikeen positiivinen! Virtaa enemmän kun ennen, silti oikeen kiva ajaa. Tosi hyvä.

Alkaa vähä hirvittää tuo japanin tilanne. Aikamoinen ihme on jos ei satu PA-HAS-TI, ja pian. Eipä oikee mitään voi enää ne sieläkää vaikka parhaansa tekevät toivottavasti. Arvashan tuon heti kun alko voimalan kans ongelmia olla.. Ydinvoimalas ei vaan oo olemassakaa "pieniä ongelmia". Ei edes "kohtuullisia". Etenkään kun tilanne muutenkin on mikä on. Noh, se on kaukana täältä sentään..

Katottiin tässä, tuo meidän Unto-hauva, hirvikoira / jämtlannin pystykorva / susi mix? Ois eniten järkeenkäyvä rotucoctail kun tuota täs on kattellu, punninnu ja mitannu..