Kantovesillä ku talli +  kanala pelittää. Tänään ekat sangot nappasin kätösiini, ja meinasin lähtiä tallia kohden. Pito katos kinttujen alta pannuhuoneen ovella, polvi osumaa ottaen maahan (se kipiä josta muutenki aika ortopedille, että edellee yks terve..), kyynärpää kynnykses, akillesjänteen päällinen auki, ja iso vesisanko tyhjänä sylis. Tosin kengät oli täynnä vettä. Vaatteet märkänä. Siinähä sitten sai kattelle ku paikalta pakeneva rusakko paineli vittumaisen köykääsesti kauemmas. Eihä siinä auttanu ku ylös, vedet talliin + kanalan takistus (vesi, suoka, munat), konit sisälle ja muut semmottiset. Sitte sisälle riisuskelemaan märkiä/jäisiä vaatteita päältään. Pitääs hakia kukille viä vettä, pihalle ei tartte enää. Saappaat vois laittaa kuivamaan toki, ja jos hakis vaikka savupollea järsittäväksi.

Ortopedin aika meni kohtuullisen kauas. Helmikuus kumminki. Ajasta paerit saades aattelin ettei oo paha, ku oli ollu polvi nii hyvä jonki aikaa. Nyt on jonku päivän alkanu vittuilla aina edellistä päivää enemmän. Viimeyöki jo aika veemäine ku vähä asentoo vaihto. Ja varmaan tykkäs tänpäivän.. maahansyöksyharjotuksista..

Ratsastamas kävin eepeen valmennustallilla täs yks päivä. Huippu paikka. Jatkossaki sinne. Ja keilaamaan pitää kans päästä aina joskus, oli hemmetin kivaa sieläki taas viimeks. Muutenni menny ihan kivasti jos ny ei tuommosia pieniä häslinkejä ota huomioon.