Töissä itellalla aamuviidestä ysiin. Sitten siivoon tallin. Nyt 2 päivänä hakenu peräkärryillä pyöröpaaleja kotia vielä, 4 saatu kotiin (2/pv). Eka avattu jo eilen ja alotettu esikuivan syöttö. Onpa ollu kivat kelit peräkärryjen kans, aika raskaalla kuormalla, hillua tuola!

Noh, ensviikolla loput..5 paalia. Rattorilla ainaki 4!

Tänään hain rehuakin hevosille, 3 säkkiä. Pieni määrähän se on, mutta kyllä siitä nyt 2 varsaa syö hetken.

Nukkua ehtii melkeen sopivasti, kun aamusin pitää olla 4-5 töissä jo muualla. Mutta haittaakos tuo, tämä 6pv viikos on vaan tuuraus, 2 viikkoa, ja eka on jo liki puolivälis. Illat kumminki menee jonni verra myöhälle.. Mut sujuuha tämä. Varsat kyllä pääsee ulos vasta vähä ennen kymmentä, aamulla en uskalla laittaa ennen töihin menoa kun täs liikkuu susilauma. Ainakin 5 sutta siinä. Tosin sisällekkin otan vasta illalla myöhemmin ne, saavat ulkoilla kyllä. Näin kotona olles ehin itte susien suuhun kans jos tulevat. Paitti että kyllä siinä pieni susilauma jää kakkoseksi jos mut suututtaa kunnolla, eli kiusii mun kultseja. Ne jotka on nähny mun vihasena tietää..  xD OIKEESTI vihasena siis. Siihen ei mua saakkaan muutako kiusaamalla mun kultseja aikalailla pahoon jo.

Uskaltaaskoha tänävuonna sanoo äänee vieraiden varsaveikkauksia..? viimevuonna joka fiilis osu oikiaan.. (viimevuos; lapinlahelle lusty ja chiquita tammat, muut ori, eikö se kutakuinkin noin menny? pullalle oli se ori, tusaan w:lle tamma ja S:lle ori..) Nyt ei fiilinkejä vielä ole yhestäkään sillälailla.