Viimeyön taas vaihteeksi oli pojat pihatarhassa. Sateisina öinä pidän tuossa suojassa, nyt on laitumella ehkä kolmatta yötä jo..

Eilenhä ny oli kokolailla kökkö ilma koko kivan päivän. Illemmalla yhtäkki hirviä tuuli, alle 3-5m puissa latvat hipo maata ja isommatki taipu kiitettävästi, isojaki oksia lens monta metriä puista. Parikymmentä ehkä? Metriä siis. Pisimmillään. Vettä ei siinä vaihees tullu, mutta lähin heti hakeen poikia laitumelta. Siinä riimuja päihin värkätes näki jo harmaan saderintaman tulevan, ja ennenko pääs likellekkään pihaa oli koko vaatekerrasto läpimärkänä. Ja matkaa ei tod. ole paljoa, 75m ehkä. Olipas mukava suihku. Eipä onneksi kovin kauaa kestäny, sillä sateella tulviis puoles tunnis todella kiitettävästi. Oli muuten kiva taluttaa kolmea 1v oripoikaa tuosta metikön ja puiden reunustaman ojan välistä. Kerralla toki talutan ku kaikki ihan unelmia käsitellä, mutta tuulella niitä mörköjä on unelmillaki. Ja kiire katokseen sateesta.

G on oppinu öttiaineen laittoon tosi hienosti. Melkeen jo voi antaa olla irti ku laittaa, mut oon laittanu riimun ja narun silti. Tosin ei tarvinnu tänäänkää komentaa paikalla pysymään. Morrishan on osannu olla jo viime kesästä irti kiltisti tota laittaes, G totes keväällä että se pullo vähintäänki syö munaskut jos ei koko hevosta.. Ei uskoosi samaksi. Blondillekki kevyesti laittanu kun noita itikoita on aika paljo, eipä pahemmin moiti.

Joku aika sitte äitee huusi keittiän ikkunalla että äkkiä kattomaan. Joku huuhu tai haukka tai muu vastaava kuulemma sähkölangalla puutarhas istumas. Pulu. Jee. Kiirellä kattomaan pulua. No, ei niitäkää täs oo ennen näkyny.

Postin reissulla näin ekaa kertaa ikinä hirviä. Ja heti 5 samalla reissulla, yks niistä tänkesänen pikkunen.