Joten kirjotellaas tänne jotain.
Sanoin eilen että tämän päivän työpisteen kone varmaan hajoo ku meen sinne. Niinhän se teki. Mut ei pahoon onneksi, pientä säätöä vain.
Huomaa että oon liian väsyny. Ei aivot pelaa töis. Ihan selvästä asiasta, jota on tehny paaaljon, joutuu kysymään että kuinkas tää ny menikään..
Mansikoita tulee pikkuhiljaa. Nam. No, osa on vetisiä, mut on hyviäki. Vadelmaakin tulee, raakileita paremmin ku viime vuonna. Mesivadelma näyttäs erittäin hyvältä, paljon raakileita niissä. Omenia ja tyrnejä en oo ees käyny kattomas itte hetkeen. Ompuista ny tuskin tulee tänävuonna mitään kun on vasta istutettu keväällä. Tyrnin kans kai sama homma, en tiiä sitä ite kovinkaan.
Vaahteraiirappia ja lättyjä.   <3
Miten oon taas iha ylihuonolla ruokahalulla. Ruokaa ei mee ku pari pientä perunaa ja pikkasen jotain päiväs. lättyjä 2 menee, ei ees isoja. Hienoo. Töissäkin kuittasin ruuan yhellä leivällä. Eilenkin. Noh. Menee taas ohi ja tulee se kausi ku syö suht normisti tai jopa reilusti. On se hyvä ettei mulla taho paino nousta ollenkaan vaikka kui söis, laskia sais kyl hiukka. Ja on sitä alkanu tehäkki.
Hyi ku kello on jo paljon. Nyt ruokkimaa pollet vielä kertaalleen, sit kehitellään taas jotain.