Maastakäsin edelleen harkataan. Morris jo tosi hyvä. G:n pitääs vähä rauhaantua, seisominen onnistuu, mutta silti malttamaton, ravi tahtoo kiihtyä liiaksi (en pysy mukana!) ja käynti välillä tahtoo kiihtyä sekalaasen puolelle. Etenki ravaamisharkkojen jälkeen. Mutta hyvin sujuu jo. Vieraas paikas sitten, pienes hälinäs??

Näyttikset siis 5.5, ja mätsäreitä olis kahdet loppukuusta (toukokuu), lehtimäellä ja kauhavalla. Se sitten, mennäänkö kumpiin vaiko molempiin onkin avointa.

Noihin ekoihin ny alkaa olla asiat reilas. Rokotukset, viekkutalliin mennään edelliseksi yöksi että tottuu paikkoohin (lähinnä tuo G....).  Onhan noista oma häslinkinsä.. Mutta harrastetaan ny, näköövätpä vähä maailmaa nuokin. Tottuvat. Apu likimain hankittu. Jos loppuarvostelu menee reilummin (30min+?) yli 11, niin ok. ja parilla lisä jossilla käy aiemminkin. Hehe. Ysiltä alkaa siis. Kattoo ny ku tuloo aikataulut, kuin kiirusta pitää.

Kriterium-maksulaput tuli. Voittajat aiemmin menny 16-17 pintaan. Morrikselle en varmaan (kai, ehkä) maksa tuota, mutta G vois ehkä.. Ehkä.. Pitää ny miättiä. Kuun loppuun aikaa..

Perjantaina tulee G:lle 1v täyteen! mittaus vielä sitten kotona? ja sitte näyttiksis kunnon mitoilla varmat, tarkat mitat.