Morris oli makoilemas (nukkumas) ku menin antaan iltaheiniä. Kysyin saanko mennä viekkuun ja makoilin siinä hetken Morriksen kylkeen nojaillen ja paijaten välillä. Jätkä vaan laski turpansa mun reidelle, ei oikestaan ees ihmeissään ollut. Vähä meinas ruveta rapsuttaan, mut hyvin pienki kieltäminen riitti ja nojaili vaan turvallaan. Ei siis piitannu kiellosta sen kummemmin kun vain totteli, eikä raaputtanukkaa. Oonha mä ennenki kerran käyny rapsuttelees sitä kun on makoillu sopivasti. Mut kiva sotkia ittensä kutteriin, että pääsee oikeesti mukavan, kiltin ja yhteistyökykyisen miehen kainaloon makoileen.  Ja viä huomioonottavan, kun kerra het on rapsuttelemas ystävällisesti kans ku häntäkin rapsutellaan, ja tottelee kun sanoo ettei tartte. Ja hyvännäkösenki viälä. Aijai. Nojoo, se siitä. Tuommottisia ei taira kaksjalkaasista löytyä ku ehkä.. no joo, ei löyry.

Huomenna lenkkipäivä molemmilla hevoilla. Pullalla vois kiertää pidemmän lenkin.. Ja Morriksen kans käydä johnaki muus suunnas kävelees. Vai kiertääskö ensi Pullalla jokusen kilometrin, ja ottaas Morriksen perään käppäileen/ ihan pientä hölkkäpätkää jos Pulla on rauhallisella päälllä.?

Alkaa olla jäistä tääläkin. Onneks laitoon hokkikenkään Pullan viimeks, ihan pienet hokit, mut näillä keleillä piisaa. Kiva lähtiä töihin 6 aamuna viikos joskus 3-4.30 aikaan yöllä.