Ihme kyllä, edes G ei moittinu kuljetussuojien laittoa. Tai jaloissa olemista. Radalla jouduttiin vähän odottelemaan rokotuksia, pojat kopissa sen aikaa. Siirrettin sitten likemmäs katoksia, purettiin pollet kyytistä ILMAN MITÄÄN HÄSLINKIÄ! Nätisti menivät katokseen kiinni seisoskelemaan, valjastettavaksi jne. Ja miten ne käyttäyty ajossa! Mahtavaa! Vähän piti jotakin aina vahdata, mutta pientä säpsymistä kummempaa ei ollu. Hevosia tuli vastaan ja meni ohi, jollon poikien piti muka yrittää vastata niiden vauhtiin.. G kyllä kiihdyttää lentämälllä! Wau! Kovaa ei toki menty, 4 kierrosta ja vajaa 3 hölkkää/ravia.

Sieltä ponitallille suoraa purkamaan valjaista, G liikkui ekaa kertaa taluttajan kans kärryt peräs! Tähän asti se on pelannu vaan ajaen jos on ollu kärryt.. En ny tosin oo hetkeen kokeillukkaa.

Yks "vanhee" raviäijä tuli kehumaan kuinka on hienoja, pitkäjalkasia ja hyvännäkösiä varsoja kaikin puolin muutenkin, ja fiksuja ja hyvin pelaavia ja kaikkee.  Kysy sitten sukua, ja voi kun olisitte kaikki nähny sen ilmeen ku sanoin isät! Monta sekunttia sen leuka tavotteli maata, ensi varmaa mietti kuuliko oikee, sitte voinko mä olla tosissani.. Jatko keskustelua kumminki samaan malliin, että hienoja varsoja. Voi kun aivoista vois printata kuvaa, tai pikemminki vidopätkää laittaa, saisitta sen ajan ja sen ilmeen! Hehehehee..  (hehe, aatelkaa meni vahingos kehumaa niiiiin kauheiden orien varsoja! voivoivoi!)

Ponitallilla pojat pääs tarhaan, iiison tien viereen jossa meni kokoajan autoja, rekkoja ja ties mitä, läheltä tarhaa. Ei ollu pelottavia! Tarhas saivat riekkumisella huomiota.

Pestiin myös ihan letkulla jne. Hienosti käyttäytyivät koko tän päivän. Tilaan samaa huomiselle!

Kuvia laitan huomenissa, kun pääsen kotikoneelle! Näätte kuinka hienosti menivät radalla! G muuten saa nakattua sekin auki, jos siinon vaa se perus nahkalätkä.. Mut hyvin meni silti.