Pitkästä aikaa päivittelyä tänne.  Poikien korkeudet on Morris eestä 151, takaa 154. G edestä 154, takaa 161!! Eli korkeutta ehkä Morrikselle luvas 158-162cm, G:lle taasen 162-169cm.

Onkos se Garmonin uusin varsa kans sama yhistelmä? Tiineenä nyt Charliesta? Voi nimittäin tulla aika.. Estepollea.. Mehän ei olla pätkääkään irtohypytetty noita, että ihan itseoppinut tuo G, hyppää 130cm aidan ylitte laitumelta pois. Pihatarhas pysyy. Että josko aidan korotusta, ellei tuo totee että vois aidas pysyäkkin.. Morris jää kiltisti aitaukseen, ja G antaa kyllä nätisti kiinni, ei siinä mitään..

Nyt pelkästään kotijäätelöllä töissä, uudella sopparilla, ja työvuorot menee niin päällekkäin ettei posti onnistu.

Mökille ens viikonlopuksi. Chili/halloween/muutenvaan-teema. Eli maitiaasena sellasnaan maailman tulisinta chiliä, tuliliemi-boolisysteemi, tosi hiano kakku (ei chilinen, tää on sit halloweenia), perussettiä eli lihaa ja magaraa ja kaikkia kivaa. Gringos locosiin ensin porukalla syömään, ja sieltä mökille. Voihh, hienoa.

Kengityspakista on muuten nyt piirustukset, pitää joku päivä kattella ne läpi (Juhani). Matskut viä kattelen ja sillain.