Pojat on totutellu vihreään pikkuhiljaa. Nyt kokeillaan jo olla yö tossa mettätarhassa. Heh, tein illalla pienen kämmin. Rehuthan syötän ulos, astiat aidassa kiinni. Laitoin G:n narula aitaan, että antaa Morriksen syyä, ja rupesin samalla laittaa öttiainetta hopliin.

Vuohet irti jostai helevekon syystä vaikka aitauski on, jossa pysyvätki. G säikähti kun tämä urpolauma tuli juosten taas ties minkä takia.

Aidan tolpat katkes 2kpl, mutta itte aita pysy ehjänä, sitä lähti liikkeelle pitkältä matkaa, onneks sain varsan rauhottuun nopiaa. Ettei mitää ehtiny sattua. Hevoille.

Mulla pelkät sandaalit jalas. Sen verran sain itte aidasta osumaa, siitä osasta mitä G veti reilun metrin tahaanpäin, että selässä on tuommonen kiva 10cm pitkä, 2-3cm levee haava. Hehe, ei se ottanu ees kipiää, oli muuta ajateltavaa just sillon.

Ei voi todeta kun että on perskuta kestävä riimu pojalla. Mistähän ostanu ja saisko vielä lisää noita. Tosin, tiä mitä sen on ees järkevä kestää. Hehe. No, varsat on ehjiä ja se on pääasia. Öttiaineet laitettu ja pihalla syömäs heinää. Vähän pitää vahtia nyt, ku oon nii tämmöne. Että pysyvät yön aidoos. Eivät ressaa liikaa tätä muutosta. On niin lämmin että typerä talliinkaan viedä enää, ei juuri oo ees pimiää ku pari tuntia. Eikä sillonkaa säkkipimiää.

Huomenna siis heinäkuorman nouto, aidan korjaus, karttojen tulostelu maanantaille ja perushommat. Just kiva siis, sopivasti kaikkee pientä vaihtelua.