Ny onpi nukuttu vähän enemmän tälle päivää. Elukat hoidettu ja kaupas käyty, kokkaamaan pitääs ruveta. Ensviikolla ei ookkaan montaa päivää töitä, iltavuoroa nekin. Joskin voi venähtää hieman ylitöiksi, mutta haittaako tuo. Helpompi aamulla kotiin tulles hoitaa hepat ensin ja mennä sitten nukkumaan hetkeksi enneku alkaa päivähommat.
Ittensä telomisen maailmanmstari edelleen. Molemmat keskisormet tohjona, enkä oo niitä edes kansainvälisii käsimerkkeihi käyttäny. Toine sai vasarasta ja kun mä lyön sillä sormeen, yön ni että jää jälki. Mustelmia on tullu töissä ihan tarpeeksi, ei muuten.
Pulla on niin unelma käytökseltään nyt, oikeen kiltti ja mukava. Tosin voi tuntua siltä siksi että ponny on vähä tuittuillu.. Saahan se syyäki ni että on hyvä olla. Karsinassa levittelee heiniä, kuterin ei voi kakkia ja pissiä, pitää olla heinätukko alla... Että kai niitä sitten on tarpeeksi syötäväksiki tarjolla aina..
Tänään tuli ostettua 2 joululahjaa lisää. Enää.. hmm.. 3.. tai.. joo.. 3.
Toivottavasti tulee lunta.. Ei täs muute pääse kokeileen rekee ollenkaan! Tähä mennes ollu iha liika vähän sitäki.. Höh sanon mä, ei tämmöne liukas vesikeli oo kivaa..