Ilta vuoroviikolla, yön perään töitä tehneenä. Siinä 5 maissa kotiin, remonttimies töihin 7.
Nousen siin 7 maissa ruokkimaan pollet vielä (5 saanut osan aamusapuskoista). Jotakin mennessä jutustelen remonttimiehelle. Umpiväsyksissä ja tokkurassa. Edelleen ei tietoa mikä vaatetus, liekö ollutkaan. Tyylillä alusvaatteet + saappaat? Rempparin kommentti jotain "Tais olla likalla väsy..." Eipä kehtaa kysyäkkään.. Tai viiti..
Eräänä aamuna, aamuvuoroviikolla. Herään, ja rupean etsimään koiranpasaa. "Mihin se on paskannu, tai joku kissa, täälä haisee, jossain on paska.. Missä se on.?" Kinkku oli paistettu, tuoksui leivinuunista.

Primera on täynnä leipää. Piti hakia elukoille 3 säkkiä/9e. Sainkin 10 laatikkoa (liki täys farmari)/7e. Sai siitä ko. remppamies viiä itelleen leipää ja pullaakin, kun oli taasen sitäkin mukana kiitettävästi.
Nyt ollu 19h hereillä taas putkeen, eikä ole syömään ehtiny.
Töissä jätin kätösen muovilaatyikoitten väliin, sellasten joilla salaatin yms lähte eteenpäin, ne valkoset. Ladattiin lavoille kun ei logistiikka vetäny. Yks sormenpää auki ja siitä nivel ihan pirskatin arkana. Liekö vähän turvonnutkin. Taipuu lähestulkoon normaalisti, kattoopi nyt jos ei häirittemään ala.. Ensviikolla sitten? (Tais olla sama asenne kun toinen sormi murtu.. 2vk tapahtuneen jälkeen arvauskeskukseen, sielä porukka pelästyksis vastaanotos ku toi on ny iha pikkase vinompi sormenpäästä. Oli murtunu nivelestä pala irti.)
Kun tuo logistiikka ei tunnu paljo vetävän, ajattelin jos istuis ite johonki laatikkoon joka menis eteenpäi, matkais siinä logistiikkaan komentamaan porukkaa? Ravipiiska mukaan ja tiukka ilme päälle?
Miten murtaa 2 varvasta lenkkarit jalas kynnykseen, tahattomasti? Onnistuu.. Ei se ole vaikeeta.

Taidan mennä hetkeksi nukkumaan.