Kersat on saanu olla opettelematta uutta melkeen 2 viikkoa. Ja ensviikko vielä heil vapaa, ainakin viikonloppuun saakka. Sitten jos jotakin taas kokeelis. Morriksella käyntilenkki ja G:lle kärryt perään + taluttelua (narun päs roikkumista), jos on lämmin ja sillai??

Ovat nyt pikkuhijaa siirtymäs osin esikuivaan heinään. Kyllä se vaan haisee hyvälle, ei tuo kuiva haise oikeen millekkään. Tykkäävät kyllä. Vaikka toki se peräkärry mikä herkkuheinää toi, on hirrrwiö. Tai oli, tänään käytiin molempien kans katomas vähän. Saapi vähentää valkuaasrehua, tuossa oli valkuaanen 12 jos oikeen muistan.

Tänään vien yhen kuivaheinäkuorman ja haen lisää esikuivaa. Mihinkähän sekin mahtuu muka.. Perälle heinälatoon? Mä haluaisin jättää sen eteen muun esikuivan kans, vaan voi olla vähä tilanpuutetta. Noh, tiivistetään, kyllä se menee. Hyvähän mun on riehua kun on seläs tikkejä, jokka ny ei kuulemma saisi pahemmi revetä. Hehe, näkis vaan. Onhan ne ny muutaman päivän jo pysyny. Ei heppaihmisellä niitä "vapaapäiviä" ole, vaikka ei muualle tarttisi hommiin, on sitten senkin edestä kotona. Tai muuten. Heh.

Ensviikolla tulee vaaveille täyteen 10kk ja 9kk. Josko taasen mittaas sillon, käsittelyä sekin, hyvää vaan tekee kun ovat ny olleet vaan talutukses toista viikkoa.. Vaikka hyvinhä ne käyttäytyy.