Varokaa ihmiset! Mä oon joulunajan tekemäs atrian salaatteja! Hähää..
Tänään heräsin kun remppamies ajo pihaan. Eihä siinä mitää, se alotti työt, mä vein pollet ja heinät ulos ja aloin lappaamaan paskaa, kuten joka aamu. Sitten sisälle, vaihtaan pari sanaa remppamiehen kans. Mikähän sen nimi on?
Asensin eilen ostetun lampun kattoon. Isohko neliöplafodi, hiano!
Tottakai kun sähköt vedettiin mun kämppään ni laitettiin noi uudenaikaset kattolamppujutut, sellasella pistotöpselillä ja koukulla jotenka pitääs kaikki nykyajan lamput saada kattoon. Ei siis sokerinpala ja ruuveilla kattoon.
Arvatkaa oliko sitten kun paketista lampun kotona otin, uudella vai vanhalla tyylillä..
No, sain värkättyä lenkit tuonne ni että sai kiinni ja velipoika toi sen "töpselin" jonka liitin mamman kans sokrunpalaan, ny on lamppu katossa. Just hiano! Ja kalliin näkönen.
On kiva ku saa edes yhteen kämppään jo valot katkaisijalla.. Ettei tartte työmaalamppua jatkojohtojen kans plarata.. 2 pienempää kattovalaisinta vielä tähän huoneeseen, mut ne etin ajan kans tuon kans yhteensopiviksi. Tuo kun ei oo ihan tavallinen.

Remppamiehestäki positiivista, kyllä se ainaki tuota betonilattiaa purkaa hyvin ja nopsaan. Ehh. Eipä täs kyllä.. ylimän valukerroksen sai eilen, alempi valu oli 10cm paksu... Eikä ylempi tainnu sen kummee olla.. Ja muuta kivaa juxejuxe-ylläriä on tullu taas, mut kyllä tästä selvitään, ja tästä vanhasta paskasta (talo) ei tuu uutta paskaa, vaan hiano. Ja toimivaki.

Ny meen seuraamaan pikku-peipon lentoharjootuksia, josko saisin siitä teille kuvanki. On ni haukan näköönen ku seisoo orrella, pitkät jalat, hartiat kyyrys mut kumminki kaula hiukka pitkällä.