Pojilla nyt cob-koon riimut. Eikä ole isot. G:llä viininpunainen jossa keskellä vihreä raita (eli kaikki reunat viininpun) ja Morriksella kirkas punainen. Samaa kokoa käytti Pulla meillä, eikä sille ollut ollenkaan pieni. Tosin säädöt noilla pojilla on vielä minimissä.

Saa varmaan stemmailla vähän ajovermeitä kun seuraavaksi kokeillaan.. Ainaki päävehkeiden poskiremmejä pitänee pidentää. Tarkotus olis viimestään ensviikolla vetää kertaus läpi, Morriksella erittäin pieni, kevyt ajolenkki ja G:llä ohjasajoa + kärryihin tutustumista käytävällä, jos hyvin menee niin kävelemään kärryt perässä. Viimeksi sillä meinas mennä peräpää hyytelöksi kun laiteltiin kärryjä paikalleen. Heh, rupes vaan perä laskemaan alemmas, eikä edes kovin pahoon kallistunu. Viäläkö lapinlahdella ois joku "kesälaidun-startti polle", kun Igor sai uuden kodin, vai uskallanko kysellä muualta? Kumminkin jokunen tuntuus olevan liikeneviä aina johnakin.

Käytiin tänään ratsastustunnilla parin kaverin kans. Tunnilla siis vain me 3. Oli mahtavaa! Torstaina mennään toisen kans kahestaan, ja sunnuntaina mä meen vielä yhellä yksityisellä tuos melkeen naapuris vähän puskailemaan. Mahtaa olla paikat kipiänä tän jälkeen. Vielä kun pääsis uimaan yhen kaiffarin kans, vaikka rennosti vähän matkaa ja vähän vaan klottaamaan. Ja laskettelemaan tekis mieli, keilaamaankin..  Maksakaa joku mun liikuntaharrastukset??