Poikien kans oli jännä lenkki tänään. Kaveri ajo Morriksen, eli pääsivät yhdessä. Ensin tuli jänskä fillaristi vastaan.  Pellolla oltiin myös puimassa, mutta puimuri vähän kauempana, ei ihan tien vieressä, mutta nähty kumminkin sekin.

Sitten iso punanen rekka takaa, jollon kipastiin pienelle sivutielle. Siinä kääntyes G kääntys ok, Morris peruutti ojaan, kuski tietty putos sinne kärryjen kaa. Onenksi pieni, pehmonen kuiva oja. Minä talutin Morrista muutaman askeleen eteenpäin ja käännyttiin sitten niinkuin pitääkin.

Tämän jälkeen, kun kylätielle päästiin takasin otettiin raville. Auto takaapäin. Asia ok, pelkkä hlöauto. Takasin tulles myös pikkuauto takaa. Takaapäin ohitukset ok siis edelleen. Hienosti sujuu. G:llä ajoin edellä liki koko lenkin. Tässä vaiheessa ohitettiin taas palto jossa puitiin viljaa, kävellen jo kulettiin. Tälläkertaa naapuri tyhjäämäs puimuria kärryyn aika liki tietä. Eivät piitanneet siitä. Viimenen auto tuli edestä päin, G ei ikinä ennen oo sietäny niitä edestä, sillon kun ei Morris ole edellä. Nyt ei tehny uukkaria, ei pomapnnu konepellille eikä mitään muutakaan typerää! Pysy ihan oikein päin kärryjen edessä, ja vieläpä etummaisena pollena! Hienoa. Jännää oli, mutta jo siedettiin.

 

Sitten noita kuvia joita oon koittanu lisäillä.

 

Kananpoikia

ja topaaseja kivireissusta

kiteitä emäkivessä

kenties ylläoleva vihreä berylli??? vai topaasi??

ja alla isompi yksittäinen kide topaasi

 

Koitan laittaa varsoista täs joskus, Morris on niiiiiin herkun värinen nyt just!