Timanttimaalla kaikki hyvin. Tai no, niin hyvin kun hyvän maun rajoissa voi olettaa.

Kanoilla ekat hautomiset menossa, kuoriutunut 4 tipua nyt. 1 ihan musta tomera, 1 karvajalka joka alaosasta keltanen ja yläosasta harmaa. Toinen (tipu nro 3) karvajalka likimain keltanen, selässä vähän ruskeampaa. Viimesin on oikein bigfoot, kevyemmin karvaset kintut, keltanen, ja on muuten isot monot.

 

Hevosten tarhaa korrotettu jo osin, ja tallia pitääs alkaa maalata lähiaikoina ulkoa. Kengittää pitääs kans. Näyttelyissä jätin G:n arvostelun syksyyn, riekkui tarhassa toisen takasen hieman kipeeksi ko. aamuna, joten oli ep, nyt jo puhas. Ainakin komeesti paineli ravilla tarhasta karkuun aamulla..

 

Oottekos koskaan soutaneet sukellusveneellä? Järvessä on muuten meinaan jo aikas lämmin vesi.

Tarkistinhan minä, että tulppa on veneessä. Tai jotain joka näytti tulpalta. 2 verkkoa kerettiin laskea järvellä, kun huomasin että ei kerpele, nyt kyllä kastuu kintut liika kovaa ja korkialta. Nilkkoja myöde vettä venees, ja pulppuamalla tuli "tulpan" reunoolta lisää. Tulihan siinä kiiru soutaa rantaan, ja hieman tuli testattua veden lämpötilaa. Arvatkaa vaan oliko äyskäri mukana, kun ei sitä oo koskaan ennenkään tarvinu... Rannas, sitten kun sai veneenkin, joka on vesilastis aika painava ihan vaan tiedoksi. No anyway, kun sai venettä aika pitkälti kipattua tyhjäksi putos tämä tulppana pitämäni kokkare, joka koostui pääosin maatuvasta ja maatuneesta maa-aineksesta. Oikeen eko-tulppa. Veteen liukenevaa mallia, ei ole hyvä veneessä semmonen. Ja kuinka rantaan sitten saa veneen, jossa on vettä hieman enemmän kun tarttis olla? Joo, ei ihan rantaan. Vaikka eipä siinä lisääkään kastunut kun kahlas veneen köysi kätöses lopun matkaa.

Eipä siinä auttanut kun kerätä kalastuskamppeet kokoon, uistinpakitkin kellui jossain vaiheessa kauniisti ympäri venettä, onneksi talles pysyi kaikki.

Seuraava ongelma olikin, että mistäs tulppa veneeseen, tänä aamuna piti verkot tarkistaa ja kaupat kiinni. Puutappi toimi ihan ok, kun välillä vähän äyskäröi vettä pois. Hitaasti päästää tuo viritys, mutta tarpeeksi hitaasti, siinä uskaltaa jo ihan kalastellakkin. Ainakin aamulla uskalsi tarkistaa 2 verkkoa, laskea 3 lisää ja uistella. Verkoissa oli kivan kokosia kuhiakin 3 kipalesta, ja kissoille lahnaa. Pitänee maanantaina hakia tulppa keskisiltä.. Illalla mennään vielä tarkistaan nuo sitten ekopuutappitulpalla. Ja ihan kaatuneesta puusta otin oksaa siihen, etten edes kiusannut kasvavaa puuta.

Vähän kyllä nauratti eilen kotimatkalla. Oikestaan jo veneessä jossain vaiheessa tais iskee epätoivonen hihityskohtaus. Minun kans ei katsokaas tule tylsää kalareissullakaan! Eikä tartte keksiä kalajuttuja, kyllä nää keikat muistaa ilman satujakin.