Morris! Mahtava varsa. Valjaissa taas kävelyllä. 2 autoakin tuli, yks takaa ja toinen edestä liki samaan aikaan. Vähä hötkyili, mutta ei paha. Kotiin päin tullessa se on varmempi suunnasta, jotenka nappasin riimunnarun irti deltasta ja jäin taakse ohjiin. Jopa jotenkuten tajuaa kääntyä ohjates. Hienostihan sujuu, etenki ku yksin on opettanu, ei siis nyt ollu ketää edes/vierellä opastamas. Tyytyväinen täytyy olla tähän varsaan. Ainakin toistaiseksi.  :D

Morris tykkää "herkuista" eniten ehkä kuivasta leivästä. Sitte tulee porkkana ja kaali aika tasoos, ja niiden jälkeen omena. (Riippuu vähä omenalaadusta, mut yleensäottae)

Pulla taas kieltäytyy maistamasta kaalia olelnkaan. Hih. Ei siinä mitään, ihan hyvä kun ei kaikkea syö.

Pulla taasen sai haavaa takaseen lenkillä, liekö ollu tienpieles jotakin jota en huomannu, kenties astoi kiven tai oksan viereen. Ei hätiä, ei syvä eikä iso haava, ei vaikuta kipiältä ollenkaan (huomasin kotipihas vasta, ei siis onnu ollenkaan eikä mtn), mutta kumminkin sillai "selkeesti" nahka rikki. En usko että nuin pieni rupiaa ollenkaan vaivaamaan, kunhan hoidamma sen aina ettei tulehu, kumminkin alhaalla jalas raapoos, kurakelit tulos jne. Helppo hoitaa tuommone kumminki. Isompiaki nähty.