Ajattelin tässä, että kun nyt mennään raviskalle seinäjoelle ti-ke ajaksi, ja varsat on ajolle likimain koulutettuja, niin mehän käydään radalla. Kävelemäs, ehkä hölkkäämäs, mutta ennenkaikkea kattomas ja tutustumas! ja purkamas energiaa ennen näyttiksiä....

G ei liho sitten millään. Ei näy kylkiluut, mutta tuntuu erittäin hyvin. Ainaki Morrikseen verraten. Madotuksetki viimesen päälle. Eli, öljyä ja nameja vaan, tekee tehtävänsä? Tiätty muten jatkuu vapaalla heinällä ja rehuilla toistaseks niinku tähänki asti. Hyvät pöperöt..

Haen traikunki jo lauantaina. Saa pojat harjotella sinne menemistä vielä. Syödä rehunsa sielä ja maastakäsin harkkojen yhteydses kiivetään käymään, nii sujuu seki ku vanhoilta tekijöiltä pian. Onhan täs päiviä vielä ennen reissua.. Mitäkähän ne tykkää kuletussuojista? Heheheh..

Pitääs olla kokolailla kamojenki kasas jo. Kärryt ja mitä ny voi nakata vasta lähties on pakkaamatta. Ja omat vaihtovaatteet, näyttisvaatteet on jo. Säät ei näytä suosivan, vaan eipä sade haittaa. Kastuu sitä suihkuski.