Morris mukava ohjasajaa. Tänään tehtiin "pitkä" lenkki ihan eri suuntaan ku ollaan ennen oltu. Naapurin hevoset oli pelottavia. Niitä piti yrittää karkuun 3 kertaa. Ei voi varsaa moittia, ei ne järin kauniita munkaan mielestä ole. (no, ehkä olis semmose 50-100kg laihdutuksen jälkeen.. kauheempia ku viimesenpäälle tiineet tammat) Loppujenlopuksi tais hoksata että hevoja nekin on, vaikka vähän eri näköösiä.

Autojakin tuli, ennen on menty sivuun kun on autoja menny ohi, nyt ei enää mennä. Pikkuautot takaa, ei kummenpaa. Edestä, voi ehkä itte mennä sinne eteen kans varmistamaan, jos viittii. Rekat on aika pelottavia. Eka tuli eestäpäin, että piti kekkuloida. Onneks fiksu kuski. Rekassa(kin) siis. Toinen meni vähän ohi, oltiin itte päästy risteyksestä juur kun se tuli, me oltiin just menos sinne kolmanteen suuntaa, jonne se ei menny eikä siätä tullu. Kiire meinas tulla, mutta kun ei ohjien toiseskaa päs kiihdytelty nii totes varsaki että kai son sitte pakko kävellä. Nyt siis totutellaan noihin.

Kärryt laskin piruuttani käytävällä perään. Ei tuo piittaa mitään. Ne saa laittaa kiinni ja kolistella miten haluaa. Noh, kattoo keväällä sitten kuinka liikkeessä toimii. Keskitymmä isoihin kulkuneuvoihin nyt.

Sillä on nyt kolmipalakuolain. Ei ollu perusnivel hyvä. Tökki. Eli jos joku haluaa norminivelisen happy mouth ratsukuolaimen 11,5cm, kuin uusi, saa halvalla. Samoon saman koon ravinivel. Ja suora ravikuolaan samaa kokoa kans ylimääräsenä. ja 12,5cm olympia kolmipala. (ja kahet erilaaset ventovuohissuojat läytyy ylimääräsenä, kuminen mahavyö siloihin, vedettävät korvahuput ja mitälie muuta ylimääräästä..) Yllättävän paljon tulee ylimääräästö kamaa, muun mukana ja muuten jää. Ja niinkun priima kuntoosta. Mullaki vaikka mitä käyttämätöntä extraa, kun tulee johnaki setis joku osa josta ei tykkää ja sen vaihtaa "parempaan".

Gomian paprut on hippolas, laittavat samallla ku muutaki rekkarijuttua.