Kuuma! Mtut ei saa valittaa, kiva ku on lämpimät kelit. Mielummin +25 ja kun -25.

Startteja on ponille katteltu kovasti, hyviäkin on jonninverran. Reenattu kevyesti ponia sekä tammaa, mlemmat kulkee hienosti! Pulla oli tänään lenkillä oikeen hyvä!

Rinssi meni viime hiitillä 3.09 ja 2.59. Hyvin kulki, mut saas nähä kisoos taas, kun ei se siälä tykkää mennä. heh. Seuraava startti siis huomenna, iik!

Pulla taasen, painaa 2400 läpi alle 1.30 yksin. Puolikkaan aika 1.24.

Kotimatkalla osu rengas johonkin, plexit päreiksi ja vanne vituiksi. En tiätty välittömästi saanu pysähtyyn ja päässy kyytistä ku mentiin reipasta vauhtia.

 

Pulla ja Morris lähtee jalasjärvelle mätsäreihin käymään 7.7. Mitähän siitäkin tulee.. Mennää ny kokeileen. Apuva.

 

Morris vaan kimoontuu. Päämerkki jo ihan eri sorttia kun kuvissa. Onkohan toi ny sitte minkä kimo, kun.. Turvan päälle tullu ruskiaa ja valkoosta, pään sivuihin, korviin, rintaan, kaulaan, kainaloihin, lonkkien eteen ja peppuun mustaa ja valkoosta.

Eli pääosin ennen ruskiat kohat muuttuu mustalle ja valkoselle. Ruskiaa vaan turvan päälle tullu uuteenkin karvaan. Kyljet, selkä ja lonkat ei oo viälä alkanu vaihtaa.

Kai se joku mustanruunikonkimo on.?  Hih, kimo kun kimo, tunnistajan päänvaiva se tarkka väri.

Pitikin kysyä, lapinlahti! Tunnistaja, pitääkö tilata vai tuleeko automaattina? Johnaki luki että tilata omasta hevosjalostusliitosta kun varsa on n.4kk.  (ei kai ny nii nuorta oo järkiä tunnistella ku ei oo karvakaa varmasti kunnolla vaihtunu..)