Onnea lapinlahdelle tammavarsasta! Sanokaa Garmonille että jatkaa samaan malliin kun ny on teillä alotettu, tamma, kiitos. En kyllä oo ihan varma haluaasinko tamman vai orin siältä.. ehkä pikkase enemmän toivon tammaa, mutta en tiie, siinä ja siinä. Puolensa kummaski. Ny on jo itellä 2 oria kumminkin.

Vieläkään ei nimestä oo kuulunu mitää, epistä! Paperit lähteny reilu 2 viikkoa sitten.. Tahtoo tiätää miksi tuota rupee sanomaan.. Siihe asti olkoon kekkula tai lutikka, tai mitä millonki..

Komia.. Tuleekoha tuon kans vielä oikee ylikivaa. Se komentaa ponia aidan raoista. Pikkuherra on niin johtajaa. Pulla on ruvennu vähä komentamaan sillon ku kiusaa sitä urakalla. Kai se siks "kiusaa" ponia. Pureksii nii kaua että se tollo työntää päänsä tamman ja varsan puolelle aidasta, ja sitte pomppaa pystyy ja kokeeloo etusilla..

On poniki yrittäny vähä komentaa, mutta vaikiaa aidan toiselta puolen, etenki ku on nii taukki että työntää päänsä lankkujen välistä "väärälle puolelle", jokus jopa niin kapeesta raosta että jää jumiin... (kyllä se kummasti irtoo aina ku Pulla alkaa mennä kohden. Se hymyylöö nii hianosti ponille koko hammaskalustolla..) Ihmisille kiltti tuo on, perä vähä kevyt mutta ääni tehoo. Kaks kertaa ny kokeellu, tokalla kertaa oli käsi viä pepun päällä ni painoon vaa sen verta ettei noussukkaa.

Enää reilu viikko ja alkaas kesähommat.. Atrian salaattiin, jippii. Ostakaa sit atrian salaatteja! Paljon, että mä saan tehä yö-ylitöitä!