Prinssi juoksee kaustisilla lähdöissä 3 ja 7.

Alkuun oli vähän ongelmia. Sain ilmotettua lähtöön 3 hyvin, toiseen sarjaan ei saanutkaan laitettua sielä pääs koneelle. Kirjotti paperille ylös, ja johnaki vaihees sitten oli sielä se sarja muuttunu vitosesta kakkoseksi. Ihan liika nopeeksi monteksi. Saatiin paikattua se, nyt on kaikki niinku pitää.

Mää oon kipiä!! Kurkku kipiä ja yskää, ei varsinaasta flunssaa mut sinne päin jotakin. Kuumetta on, JEE ku oikias välis taas, just ennen starttia. Tai startteja. (eikö kipiäksi tulla aina oikias välis justiin..)

Varsan omistajanvaihdospaperit taitaa olla jo siel toispuolsuomee? Jos ei oo ni pitääs pian tulla. Täytin niitä jonnin verran jo, mitä ny etukäteen voi jne.

Kimo tama olis tosiaan lottovoitto! Pääasia on että on terve. Mielellään selväpäinen ja fiksu, bonuksena nopeus, väri ja sukupuoli. Joka tapauksessa se on rakas polle, vaikka olis kakspäinen. Kun se on ny jo.. "Kuka pikku lutuna sielä pokkii, nii.. kuka sielä Pullan masussa oikeen on?"

Jaa-a.. Mitähän sitä tekis. Ajaa pitääs poni, Pulla vois tulla perään.. Ja.. Sit.. no ruoka on tulos, se ens sit varmaa. Huomiselle onki ohjelmaa..

Mä teen ittelle ihmissusipuvun ja meen hiipparoimaan naapuriin..