Giga on iso tipu jo. Alkaa kasvaa ruskeaa höyhentä sille, muuttukohan harmahtavaksi sekin vai olisko fawni.. Värin näkee sitten joskus.. Kun tutustuu kädessä ulkomaailmaan, pesää putsatessa ja muuten totutellessa, kerjää ruokaa ihan kaikilta. Ihmiseltä, koiralta, kissalta... Vieläpä Tupulta, joka söi Gigan isin siskon.
Keramiikkaa alan pikkuhiljaa saada aikaaseksikin, turhapa sitä kurssimaksua olis ollu maksaa muuten. Ja poltto/lasitusmaksuja, ostaa savea..
Huomenna taidan hakea talvikenkää noille. Pullalle ihan "peruskenkää", ponille taa painavat 5x0 ja eteen kokeillaan kevyintä 2-3x0 kenkää. Hokkeja ja kengitysnauloja, kaikkee pientä.

Huomenna Harmigorin lähtö! Jännää, vaikkei ookkaan oma polle millään lailla. Onnea sinne, Igor, pidä hermo kasassa ja ravaa. (Markku kans, hermo kasas eläkä sählää kärryillä sitte  :D  )

Päivän kysymyksenä; jos uretaanipullo leviää kirjaimellisesti kesken käytön, sillä on kuorrutettuna kädet, takki, hiuksia.. MITEN HITOSSA SEN SAA IRTI???
Leikkaamalla hiuksista? Hinkkaamalla nahasta nii että on monen päivänki jälkee iha punaasena, ja silti uretaaniaki vielä? Takista.. Noh, siinähän on vielä..

Riitti tältä päivää. Bye.