Huomenaamulla tulis iso heinäkuorma.. Pupellettavaa talveksi kopuille.

Pulla on ruvennu painamaan ohjalle aina kotiin tullessa. Painaa kun pieni.. Noh, painaa ohjalle kovaa, jos ei anna laskea täysillä edes pätkää. Kuten tänään, ittellä joka käsilihas, hartia ja puolet selänki lihaksista liki krampis kun päättää että me EI mennä nyt täysillä, ku nyt mennää rauhallinen lenkki.. Hah, ei yksimielisyyttä. Kyllä se sitte tuos 200m ennen pihaa rauhaantuu kävelemäänkin asti ihan sovinnolla. Kyllähän sen saa kävelemäänkin kesken lenkinkin, menosuuntaan helpommin tosin. Tammalla on kiiru lenkillä.

Ehkä ensviikolla käydään radalla Pullan kans. EHKÄ. Morriksella ois lääkärintarkki vakuutusta varten, niin jos käytääs ihan linikalla tutustumas maailmaan nii Pulla pääsis samalla radalle. Mitähän siitäkin tulee... Noo, en mä viä oo mitään aikoja varannu.  :P

Siinähän hjl:n vieres sitten, tuntuu niiiin turhalta että me käydään sillontällö siälä ihan pihas, ja silti ne tulee meille asti tunnistamaan varsan.. hih.

Oonko mä liika lepsu vierootuksen kans, kun vieläkin noi on erillään vaan Pullan lenkkien ajan?  ½ tunnista pitempään melkeen päivittäin.. Vois kai pitää jo enempikin erillään. Tietty nyt kaikki kengitykset sun muut on erillään, eihän siitä tulisi mitään jos tuo yks kekkulois siinä mukana. Mut se ny ei oo päivittäästä puuhaa.

Lapinlahti, onhan mulla niie customien lisäksi nuo omat Crownit joista oon luopumas, hyväs kunnos, kilpurit, hippoksesta varmistettu että saa ajaa kilpaa. Puuaisat, oranssi maali metalliosis. Kelpaako?

Kuin te ootte alkanu totuttaa kakaroita varusteisiin, niinkun mihnä vaihees? Kun ovat yksin kunnolla ja osaavat seistäkkin käytävällä? Kyllähän mä viimevuonnakin blogista seurasin, mutta muistanko.. Nohh, tuohon tyyliin meillä koitetaan edetä. Tuntuu vaan nin oudolta että noin kekkulalle koittaas opettaa viä valjaitakaen, mut nuorenahan noilla alotetaan tietysti. Mulla on ollunna aina noita aikuusia kopuja. Poniki opetettu aikuusena. Toki vähän eri asia joku joka on aikuusena metrinen, ku toinen on yli puoltoista.. Millähän virityksellä saa silat sopimaan varsalle.  :D Ponin omat ehkä menis.