Paljo parempi G-miehen jalka jo. Ei turvoksissa, eikä haavakaan nii pahan näkönen, hyvin paranee. Riitää toivonmukaan toi penisiliinikuuri mikä eilen loppu. (Varsaki alko jo moittia pistämistä). Että nyt vielä ainakaan en hae lisää penisiliiniä, vaikka kalenterissa olikin merkintä "Hae lisää penis.". Joo, en oo voinu sitte muuten lyhentää penisiliiniä? Samapa tuo. On tuo nyt niin hyvä, että pitääs parantua keleistä huolimatta tällä putsaamis yms rumballa, ilman piikitettävä lääkkeitä. Vettä, betadinee ja vetyperoksidia käytössä, osaa yhdessä, osaa erikseen.

Tuli tänään Pori St.Leger kisan ennakkomaksulapot varsoille. Ne ekat. Täähän maksetaan 1,2 ja 3 vuotiaana pieni maksu, ja 4-vuotiaasta eteenpäi saa osallistua, kun maksaa ko.vuonna vielä osallistumismaksun. Palkintotasoki vähä normaalia paree. Tänne taidan maksaa molemmat. Kriteriumiin ja muihin en oo maksanu kumpaakaan.

Oli mahtava ukkonen eilen, pääsin sopivasti töistä enneko tuli päälle sielä nurmos. Piti tottakai pysähtyä tienviereen bussistopille kattelemaan. 2 sähkölinjan risteyskohtaan, auton kylkeen ulkona nojaille, fiksua, kun on ukkonen ihan päällä.. Ja raju sellanen! Ihan päällä löi parhaimmillaan 5-6 salamaa eri suuntiin, näytti lähtevän liki samasta paikkaakin! Hienoa! Onneksi ei maihin lyöny ihan likellä, kun oli ne linjat.. Kastuhan siinä kivasti, eikä ajaakkaan nähny ollenkaan kun tuli vettä ja rakeita niin lujaa. Kokoajan välkky ja jyrisi. On se mahtavaa. Meillä kotona ei toki satanu kun ihan pintakosteeksi, niin ettei haittaa yhtään heinähommia, eli liki yks hailee räpsikö ollenkaa vettä. Välähyksiä näky ja jyrinää kuulu silti. Mutta jäinpäs työmatkalla katteleen, sai ees sen kerran tänäki kesänä kattella ukkosta joka on ihna niskas! Mahtavia salamoita.